Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Blev stjålet to gange på to døgn: Nu er narkohunden Pablo igen kommet hjem

To mænd på 17 og 21 år fra Sønderborg er anholdt og sigtet for tyveriet af hunden.

Natten til tirsdag blev patruljehunden, Pablo, stjålet fra sit hjem nord for Aarhus.
Natten til tirsdag blev patruljehunden, Pablo, stjålet fra sit hjem nord for Aarhus.

Den specialtrænede patrulje- og narkohund Pablo er atter kommet hjem til sin ejere efter at være blevet stjålet. Det oplyser Østjyllands Politi.

Pablo har den seneste uge tiltrukket sig massiv opmærksomhed, fordi hunden er blevet stjålet to gange i løbet af to døgn fra sin aflåste hundegård i det nordlige Aarhus.

Det skete senest natten til torsdag, hvor hegnet ind til hundens gård var blevet brudt op.

Siden har Østjyllands Politi efterforsket sagen, og søndag aften fik man så et tip om, at hunden skulle være på en adrese i Sabro.

Adressen blev ransaget, og politiet fandt hunden bag en låst dør.

Pablo er ifølge politiet i god behold og nu afleveret til sin ejer, Michael Johansen.

To mænd på 17 og 21 år fra Sønderborg er anholdt og sigtet for tyveri af hunden.

Dusør på 10.000 kroner

Pablo blev i første omgang stjålet fra sin  hundegård tidligt om morgenen sidste tirsdag. Det fik Michael Johansen til at udlove en dusør på 10.000 kroner for spor, der kunne lede til hunden.

Det gav pote, så at sige, og hund og ejer blev genforenet tirsdag aften. Dog kun for en kort bemærkning, for to døgn efter var Pablo igen væk. Det til trods for, at ejeren havde sat ekstra hængelås på ind til hundegården, hvori Pablo sover om natten.

Pablo er en del af hundeskolen på AFTC-Hundetræningscenter i Karup og skal om fire måneder med til Afghanistan på en NATO-opgave.

Det kan ikke udelukkes, at der kommer flere sigtelser i sagen, skriver Østjyllands Politi.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.