Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Blæsten huserer juledag

Den første del af juledag byder på kraftigt blæsevejr, men vinden tager af i løbet af dagen. Sne får vi ikke noget af, for temperaturerne ryger op omkring fem grader.

Det har blæst kraftigt i nat, men blæsten løjer af i løbet af dagen, der bliver grå med temperaturer godt over frysepunktet.
Det har blæst kraftigt i nat, men blæsten løjer af i løbet af dagen, der bliver grå med temperaturer godt over frysepunktet.

En formiddagstur for at gå julemaden af kroppen kan blive en vindblæst fornøjelse juledag. Specielt i Østdanmark, hvor danskerne for alvor kan mærke hårde vindstød.

- Det blæser stadig ganske kraftigt over den østlige del af landet med en frisk vind til kuling og vindstød op mod stormstyrke, mens vinden i den vestlige del af landet er begyndt at tage af, siger vagthavende meteorolog hos DMI, Michael Skelbæk, og uddyber, at det særligt er ved kysterne ud mod Kattegat, at der kan opleves vindstød af stormstyrke.

Mens der natten igennem ifølge Michael Skelbæk har været et »godt, gedigent blæsevejr« over hele landet med undtagelse af Vendsyssel, så bliver vi næsten fri for den voldsomme vind hen på eftermiddagen den 25., uanset hvor i landet, vi bor.

Temperaturerne når op på mellem to og fem grader juledag, hvor det bliver koldest i Vendsyssel.

Til trods for at det er jul, skal vi ikke forvente at se rigtigt julevejr med sne og frost, som vi oplevede lillejuleaften, det kommende stykke tid.

- Hvis det skal være rigtigt klassisk julevejr med sne, så kommer vi til at vente længere end bare nogle dage. Det er nogle milde juledage, vi går i møde, med temperaturer op omkring fem grader og også med regn eller byger i perioder, siger Michael Skelbæk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.