Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Black Army-folk vil have afpresningssag i landsretten

Tre bandemedlemmer blev 28. april dømt for afpresning. Nu skal sagen for landsretten.

Politi ved Retten i Odense fredag d. 28 april 2017, hvor tre medlemmer af banden Black Army blev idømt fængsel i otte, syv og seks måneder for at afpresse tatovører i Odense.
Politi ved Retten i Odense fredag d. 28 april 2017, hvor tre medlemmer af banden Black Army blev idømt fængsel i otte, syv og seks måneder for at afpresse tatovører i Odense.

Odense. De tre medlemmer af banden Black Army, der i sidste uge blev idømt seks, syv og otte måneders fængsel for afpresning, har valgt at anke byrettens afgørelse.

Det oplyser advokat Mette Grith Stage, der er forsvarer for en af de tiltalte, til TV2 Fyn.

De tre mænd blev dømt for at afkræve beskyttelsespenge af en tatovør i Odense 9. februar 2017.

Retten i Odense fandt det 28. april bevist, at mændene var kørt fra Bøgeparken i Odense til tatovørbutikken i Nørregade med henblik på at afpresse stedet til at betale penge hver måned.

To af de tre mænd i forretningen bar Black Army-logo på tøjet, da de mødte op 9. februar.

Manden, der blev idømt seks måneders fængsel, forklarede under retssagen, at han ikke var med i tatovørbutikken, fordi han var i skole.

Men den forklaring købte retten ikke, fordi den først er kommet frem under selve retssagen og ikke tidligere under nogle af politiets afhøringer, lød det i fredag i sidste uge

Det bliver Østre Landsret, der skal behandle ankesagen.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.