Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Bilister advares mod glatte veje

Kulde og sne giver glatte veje, og selv om trafikken ifølge Vejdirektoratet kører fint i det meste af landet, skal bilisterne være ekstra opmærksomme.

ARKIVFOTO.
ARKIVFOTO.

Trafikken glider fint de fleste steder mandag eftermiddag, selv om sneen har ramt store dele af Danmark. Det oplyser Vejdirektoratets TrafikinformationsCenter.

»Det kører fint på vejene. Vi har et par uheld hist og her, men det er ikke anderledes end andre dage,« siger Cem Akay Türker fra Vejdirektoratet.

»Selv om det sner rundt omkring i landet, ser vejene fine ud at køre på. De er stadig sorte og uden sne, og vi har da også saltet præventivt i hele landet,« tilføjer han.

Omkring klokken 14 mandag blev den nordjyske motorvej E45 ved Fårup dog ramt et uheld, hvor politiet måtte spærre motorvejen i begge retninger, skriver amtsavisen.dk.

»Jeg er ved at sende mine folk dertil nu, så jeg ved endnu ikke så meget om det. Men en bil er kørt op i en lastbil, og de holder så uheldigt, at de spærrer motorvejen i den ene retning, så vi ikke kan køre dertil. Derfor skal vi have spærret den anden retning også,« siger vagtchefen hos Østjyllands Politi, Jesper Drejer, til amtsavisen.dk.

Der er ikke sket alvorlige personskader efter sammenstødet, men vagtchefen skønner, at det vil tage et par timer at få ryddet op efter sammenstødet, og bilisterne må derfor se sig om efter alternative ruter.

I Vejdirektoratet peger man da også på, at bilisterne skal være særligt opmærksomme i det kolde vejr, selv om vejene ser pæne og ryddede ud:

»Der er risiko for pletvis glatte veje i hele landet, fordi det er så koldt, og det skal man som bilist være opmærksom på,« siger Cem Akay Türker fra Vejdirektoratets TrafikinformationsCenter.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.