Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Bilist fængslet for uagtsomt manddrab efter dødsulykke

Ifølge politiet var en mand påvirket af både alkohol og stoffer, da han onsdag ramte en 52-årig kvindes bil.

En mand er blevet varetægtsfængslet i fire uger efter en trafikulykke, der onsdag kostede en 52-årig kvinde livet. Free/Pressefoto Region Midtjylland/arkiv
En mand er blevet varetægtsfængslet i fire uger efter en trafikulykke, der onsdag kostede en 52-årig kvinde livet. Free/Pressefoto Region Midtjylland/arkiv

Onsdag eftermiddag mistede en 52-årig kvinde livet, da hendes bil blev ramt bagfra af en anden bil.

Ifølge politiet var den 37-årige fører af den anden bil påvirket af både alkohol og narko, da ulykken skete. Desuden var han frakendt sit kørekort.

Torsdag blev han derfor fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for uagtsomt manddrab og flere overtrædelser af færdselsloven. Her blev han varetægtsfængslet i foreløbig fire uger.

»Han nægter sig skyldig i uagtsomt manddrab, men erkender i det store hele overtrædelserne af færdselsloven,« siger Jakob Kjær Ratz, der var anklager i grundlovsforhøret.

Den 37-årige kærede ikke afgørelsen om varetægtsfængsling til landsretten.

Ulykken skete på Aalborgvej - hovedvej 13 - ved Thorning, der ligger cirka 20 kilometer syd for Viborg.

Kvinden holdt stille og ventede på at kunne svinge til venstre, da hendes bil blev ramt bagfra. Sammenstødet betød, at hendes bil blev skubbet over i den modsatte kørebane.

Her blev kvindens bil ramt frontalt af en modkørende.

»Nu skal bilinspektøren færdiggøre sine undersøgelser for at fastlægge de nærmere omstændigheder ved ulykken, og lægelige undersøgelser skal blandt andet fastslå den sigtedes promille,« siger Jakob Kjær Ratz.

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.