Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Biler stoppet på Storebæltsbroen efter mulig barnebortførsel

En sag om en mulig bortførsel af et barn fik politiet til at stoppe biler ved Storebæltsbroen i retning mod Fyn.

Tidligt søndag har politiet stoppet alle biler, der var på vej mod Fyn fra Sjælland over Storebæltsbroen. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix 2018)
Tidligt søndag har politiet stoppet alle biler, der var på vej mod Fyn fra Sjælland over Storebæltsbroen. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix 2018)

Tidligt søndag har politiet stoppet alle biler, der var på vej mod Fyn fra Sjælland over Storebæltsbroen.

Det skyldes en sag om »en mulig barnebortførsel«, oplyser vagtchefen fra Københavns Politi.

»For at være sikker på, at vi kom godt fra start, så anmodede vi de øvrige politikredse for at være sikre på, at denne her mulige bil, som vi gerne ville have fat i, ikke forlod Sjælland,« siger han.

»Men vi har stoppet den del af indsatsen igen, og nu skal en god gammel efterforskning godtgøre, hvad der egentlig er i sagen,« siger han.

Ifølge politiet kan det være uenigheder om forældremyndighed, der ligger til grund for sagen.

»Det er begge forældre, der er involveret. Der er ingen grund til at tro, at barnet lider overlast. Men i den indledende fase er vi nødt til at gøre det stort. Så kan vi altid gøre det mindre,« siger han.

Den bil, som politiet holdt øje med, blev dog ikke opdaget i at forsøge at forlade Sjælland.

Vagtchefen ønsker ikke at komme nærmere omstændighederne.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.