Bevidstløs mand fundet i havn

En bil kørte søndag morgen i havnen på Orø. Den mandlige bilist sad i vand til brystet, da han blev opdaget af to fiskere.

En mandlig bilist blev søndag formiddag fløjet til hospitalet, efter han natten til søndag eller søndag morgen kørte i havnen på Orø. Manden blev opdaget af to fiskere, der var på vej ud i Isefjorden.

- Fiskerne opdagede en bil, der var kørt ud i vandet, og vadede hen for at se, hvordan det kunne være sket. Men inde i bilen sad en person i vand til brystet, siger vagtchef Allan Kronvold fra Midt- og Vestsjællands Politi til bt.dk.

Hvor længe personen havde siddet i vandet, og hvorfor bilen er endt i havnen, har politiet endnu ikke noget bud på.

- Vi har en patruljevogn på øen og er i gang med at undersøge omstændighederne, siger Allan Kronvold til bt.dk.

Bilisten, der endnu ikke er identificeret, blev i første omgang forsøgt bjærget af en lægehelikopter, men på grund af tæt tåge i området, lykkedes det ikke at få den nødstedte ud af bilen. I stedet blev SOKs redningshelikopter tilkaldt.

Det er endnu for tidligt at sige noget om, hvorvidt han overlever opholdet i det kolde vand.

BNB

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.