Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Fem unge anholdt efter skyderi ved sygehus

Lørdag eftermiddag er der blevet skudt ved Grindsted Sygehus. Politiet er sparsom med oplysninger.

ARKIVFOTO
ARKIVFOTO

Lørdag eftermiddag omkring klokken 16 modtog Sydøstjyllands Politi en anmeldelse fra Grindsted om uro mellem seks til syv unge ud for Grindsted Sygehus.

Det skriver Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Efter den første anmeldelse kom der kort efter oplysninger om, at der også var blevet afgivet skud i området, og at en person skulle være blevet ramt, skriver Sydøstjyllands Politi.

Politiet sendte flere patruljer samt politiets indsatsleder til stedet, og i forbindelse med efterforskningen blev fem unge i alderen 16 til 22 år anholdt.

Sydøstjyllands Politi oplyser, at politiet fortsat er talstærkt til stede i Grindsted, og at sagen fortsat efterforskes med henblik på at klarlægge hændelsesforløbet.

Daglig leder af Grindsted Rideskole Ole Hummelshøj fortalte lørdag eftermiddag, at et stort antal kampklædte betjente var til stede på rideskolen. Han er ikke bekendte med årsagen, og lørdag aften har politiet ikke oplyst, om skyderiet ved sygehuset har forbindelse til de mange betjente ved skolen.

Et øjenvidne i Grindsted, der ikke ønsker at få sit navn frem, fortæller til BT:

»Jeg kom kørende forbi og kunne først se, der holdt en smadret bil ved rundkørslen, hvor man kan køre af til rideskolen. Det så ud som om, den var blevet ramt med voldsomt fart. Ved udkørselsvejene holdt der masser af politi,« fortæller øjenvidnet.

Da hun kørte videre forbi rideskolen fortæller hun, at hun så, der var mange betjente til stede ved rideskolen med skudsikre veste og automatvåben.

Vagtchef ved Sydøstjyllands Politi Lars Grønlund har bekræftet overfor BT, at politiet i løbet af lørdag eftermiddag og aften har været til stede på forskellige adresser i Grindsted, hvor de foretager efterforskningsmæssige skridt.

Artiklen er senest opdateret kl. 22.40.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.