Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Betjent ramt af tre skud i narkoaktion

En betjent er uden for livsfare efter at være blevet såret under en skudduel i Nordjylland. En formodet narkosmugler er dræbt, mens en anden er såret.

En formodet narkosmugler blev i januar dræbt i Aalbæk Havn. Her hejses smuglerbåden op på lastbil for at blive kørt væk.
En formodet narkosmugler blev i januar dræbt i Aalbæk Havn. Her hejses smuglerbåden op på lastbil for at blive kørt væk.

Betjenten, der søndag blev ramt af kugler fra formodede narkosmugleres våben i Aalbæk Havn i Nordjylland, er i bedring.

Politiets Efterretningstjeneste (PET) oplyser til Berlingske Nyhedsbureau, at betjenten blev ramt tre gange og er hårdt såret. Men hans tilstand er stabil, og han er uden for livsfare.

Den sårede betjent er en del af PETs aktionsstyrke, men efterretningstjenesten har ikke yderligere oplysninger om betjenten.

Den Uafhængige Politiklagemyndighed har overtaget sagen, som det er normalen, når der bliver affyret skud under en politiaktion.

Aktionsstyrken, som den sårede betjent er en del af, bliver sat ind i operationer, hvor det vurderes, at der er høj risiko. Derfor var betjenten på plads for at assistere Nordjyllands Politi, da en gruppe formodede narkosmuglere skulle pågribes i Aalbæk Havn mellem Skagen og Frederikshavn i Vendsyssel.

Aktionen endte i et skuddrama, da der blev åbnet ild mod politiet, som svarede igen ved at skyde mod smuglerne.

En af de formodede smuglere blev dræbt og en anden af de mistænkte blev såret. En tredje mistænkt person er uskadt og blev pågrebet af politiet.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.