Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Berlingske vinder flere priser

Berlingske App Magasin, Business-magasin og rejsemagasinet Escape har sammen med forsider, fotoopslag og vizual storytelling vundet priser ved Europa Newspaper Award.

Det kunne kun gå ned af bakke, for sidste år vandt Berlingske prisen som intet mindre end  »European Newspaper Of The Year«i designkonkurrencen European News Paper Award. Og ingen avis kan deltage i hovedkategorien to år i træk, så at priserne blev færre var givet på forhånd.

Det gik nu slet ikke så galt, for Berlingske måtte stadig gerne deltage i underkategorierne. Her vælges 1-10 vindere af en  »Award Of Exellence« i hver kategori.

Berlingske fik priser i kategorierne forside, fotoopslag og vizual storytelling  (forløb).

Til gengæld det mægtig godt i den overordnede magasinkategori, hvor både  Business-magasin, Rejsemagasinet Escape og vores APP-magasin får Award Of Exellence i selskab med  Financiel Times' »How to spend it...«.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.