Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Beboere må vente med at komme hjem efter brand i boligblok

Efter en brand i en stor boligblok i Bagsværd må beboerne i en af opgangene endnu vente med at komme tilbage i deres lejligheder.

De fleste beboere er vendt tilbage til deres lejligheder efter en voldsom brand i en boligblok i Bagsværd. Men for én opgang er det endnu usikkert, hvornår beboerne kan vende hjem, oplyser Vestegnens Politi.

Fire opgange i en stor otte-etagers boligblok i Værebroparken 62 blev evakueret sent torsdag aften, da der udbrød brand i kælderen, som formentlig spredte sig via et ventilationssystem.

Ingen personer kom til skade.

»Der var kraftig røgudvikling fra den øverste lejlighed, så først troede vi, at det var en tagbrand. Det har senere vist sig, at det formentlig er en brand i et kælderrum, der har bredt sig op gennem bygningen via et ventilationssystem,« sagde Jens Møller, vagtchef ved Vestegnens Politi, torsdag aften til bt.dk.

Gladsaxe brandvæsen rykkede talstærkt ud, og der blev tilkaldt assistance fra Ballerup Brandvæsen. To ambulancer og en lægeambulance var til stede, men der var ingen tilskadekomne. Beboerne blev anbragt i et beboerhus - og her må beboerne fra den ene af de fire opgange opholde sig lidt endnu.

Politiet ved endnu ikke, om beboerne skal genhuses i længere tid, eller om de snart kan vende tilbage til lejlighederne.

Det er endnu for tidligt at sige noget om årsagen til branden.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.