Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Bang & Olufsen fyrer 59 funktionærer

Samarbejdet med den sydkoreanske elektronikgigant LG koster nu igen arbejdspladser i det vestjyske.

Samarbejdet med den sydkoreanske elektronikgigant LG koster nu igen arbejdspladser i det vestjyske.
Samarbejdet med den sydkoreanske elektronikgigant LG koster nu igen arbejdspladser i det vestjyske.

Det er kun 13 måneder siden, at Bang & Olufsen i Struer uddelte fyresedler til 55 medarbejdere. De ansatte i Struer mistede jobbet i kølvandet på den samarbejdsaftale, som den vestjyske virksomhed indgik med den sydkoreanske elektronikgigant LG sidste forår. Og nu får aftalen igen konsekvenser for en stribe medarbejdere i Struer - det oplyser TV MIDTVEST.

B&O har tirsdag fyret 59 funktionærer. Mange af dem mister jobbet allerede nu, mens andre bliver afskediget til september.

»Det er naturligvis beklageligt og aldrig en lykkelig situation, når vi bliver nødt til at skille os af med dygtige og loyale medarbejdere. Opsigelserne i dag kommer som en følge af, at vi hos Bang & Olufsen fremover i højere grad vil arbejde sammen med partnere som for eksempel LG for at få adgang til de teknologier og kompetencer, som disse partnere har,« siger HR-direktør Christian Iversen fra Bang & Olufsen til TV MIDTVEST

Efter dagens afskedigelser er der i dag omkring 600 ansatte i hovedkvarteret i Struer, mens yderligere 150 B&O-ansatte holder til i Lyngby. I den vestjyske virksomheds velmagtsdage i 1980’erne var der omkring 3.000 ansatte i det midt- og vestjyske.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.