Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Banedanmark udskyder togtrafik efter sporarbejde

Banedanmark er ikke som ventet klar til at give grønt lys for tog over Fyn klokken 10. Man håber på, togene kan køre igen klokken 12.

Togpassagerer kan alligevel ikke som ventet tage turen mellem landsdelene fra klokken 10 mandag, hvis de skal over Vestfyn.

En del af det sporarbejde, Banedanmark i løbet af påsken stod bag, er alligevel ikke blevet færdig til den forventede tid.

Det oplyser Banedanmark og DSB.

»Det betyder, at vi på strækningen mellem Odense og Fredericia fortsat kører med togbusser,« siger Tony Bispeskov, trafikinformationschef i DSB.

Ifølge Tony Bispeskov skyldes forsinkelsen, at der stadig mangler en formel godkendelse af det arbejde, der er udført på strækningen over det vestlige Fyn, før man kan give tilladelse til at køre med tog igen.

»Jeg kan beklage, at det ikke er blevet færdigt som lovet,« siger Tony Bispeskov.

Banedanmarks arbejde har blandt andet omfattet hovedstrækningen mellem Slagelse og Fredericia, hvor der i løbet af påsken har været indsat togbusser.

Ifølge Banedanmark forventer man, at sporene vil være klar klokken 12.00.

Tony Bispeskov beklager rejsebøvlet og oplyser, at den uforudsete forsinkelse betyder, at rejsende kan søge om erstatning, hvis de bliver mere end en halv time forsinkede.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.