Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Bandekonflikt får politiet til at udvide visitationszone

Store dele af Gladsaxe, Herlev og Ballerup er nu visitationszone. Det skyldes konflikten i bandemiljøet.

Den nye visitationszone er en udvidelse af en visitationszone, der blev indført i området 26. oktober.
Den nye visitationszone er en udvidelse af en visitationszone, der blev indført i området 26. oktober.

Københavns Vestegns Politi udvider nu visitationszonen i Gladsaxe, Herlev og Ballerup kommuner på grund af bandekonflikt i området.

Den nye visitationszone er trådt i kraft onsdag og gælder foreløbig til torsdag i næste uge.

Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Politiet begrunder det med bandekonflikten, og at man forleden ved ransagninger fandt slagvåben, en revolver og ammunition i Værebro-området i Bagsværd.

»Vi arbejder for at gøre borgerne trygge og bandefolkene utrygge. En visitationszone er et af vores vigtige redskaber til netop det arbejde,« udtaler politiinspektør Svend Foldager i pressemeddelelsen.

I en visitationszone har politiet lov til at visitere enhver uden at have en konkret mistanke om, at man skulle have foretaget sig eller være i besiddelse af noget ulovligt.

Den nye visitationszone er en udvidelse af en visitationszone, der blev indført i området 26. oktober.

Visitationszonen gælder området mellem Ring 4 fra Klausdalsbrovej til kommunegrænsen Gladaxe/Lyngby-Taarbæk kommune - dog undtaget hvor Ring 4 løber i Furesø Kommune ved Åvej og Ny Hjortespringsvej.

Mod syd gælder den fra Ring 4 langs kommunegrænsen Gladsaxe/Lyngby-Taarbæk/Gentofte til Motorring 3 og fra Hillerødmotorvejen langs Klaudalsbrovej til Ring 4.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.