Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Atea-direktør godkendte omstridt rejse til Dubai

Morten Felding, direktør i Atea Danmark og sigtet i bestikkelsessag, satte ikke - som ellers tidligere oplyst - en stopper for kontroversiel rejsepraksis.

Administrerende direktør for Atea Danmark, Morten Felding, står nu frem og informerer om, at han er blandt de sigtede i den store bestikkelsessag, hvor politiet tirsdag anholdt 13 personer.
Administrerende direktør for Atea Danmark, Morten Felding, står nu frem og informerer om, at han er blandt de sigtede i den store bestikkelsessag, hvor politiet tirsdag anholdt 13 personer.

Formel 1-løb og en tur på det femstjernede Armani Hotel.

Der manglede ikke noget, da en medarbejder i Region Sjælland og en ledende administrativ medarbejder i Rigspolitiet sammen med tre personer med tilknytning til IT-virksomheden Atea Danmark i november sidste år brugte 400.000 kroner på en rejse til Dubai. Det skriver tv2.dk.

Ateas administrerende direktør, Morten Felding, godkendte turen på forhånd, selv om Atea tidligere har oplyst, at Felding »satte en stopper for en sådan praksis«, da han i efteråret 2014 blev bekendt med turen til Dubai, skriver tv2.dk, der har fået indsigt i retsbogen.

Morten Felding har ikke ønsket at svare på TV 2s spørgsmål i et interview, men skriver til TV-stationen, at han ikke havde sat sig ind i turens detaljer, men i sin godkendelse betingede sig, at rejsen til Dubai havde et fagligt indhold og foregik på økonomiklasse.

Morten Felding er blandt de sigtede i en sag om bestikkelse, der førte til 13 anholdelser i sidste uge.

Atea-direktøren er sigtet for »at have undladt at gribe ind« over for rejsen, der ifølge politiet handlede om at smøre Region Sjælland til fortsat at benytte Atea som leverandør.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.