Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Arrangør erkender kø-kaos ved AC/DC-koncert i Aarhus

Flaskehalse på stadion fik temperamentet i kog hos tilskuere. Arrangør erkender problemer.

Koncerten med AC/DC i Aarhus forløb ikke som planlagt, erkender koncertarrangøren, Live Nation Danmark. Scanpix/Boris Horvat
Koncerten med AC/DC i Aarhus forløb ikke som planlagt, erkender koncertarrangøren, Live Nation Danmark. Scanpix/Boris Horvat

Aarhus. Allerede inden Axl Rose havde sunget de første strofer ved AC/DC-koncerten i Ceres Park i Aarhus, var den gode stemning forduftet hos en del af koncertgængerne, der ventede på at blive lukket ind i arenaen.

Ulrik Lindén-Andersen var en af dem, der stod i kø og frustreret skrev til koncertarrangøren, Live Nation Danmark, på dens Facebook-side.

- Dette er den absolut værste koncert og storarrangements begivenhed, jeg har oplevet til dato. Stort set intet fungerer. Har stået i kø i mere end 2 timer for at komme ind og tænker, at der klokken 21.00 kort før koncerten stadig står rigtig mange og venter, skrev han blandt andet og var langt fra den eneste.

Flere har siden skrevet vrede indlæg på Facebook, og også anmeldere af koncerten har skrevet om køkaos og ringe sikkerhed.

Mandag erkender Live Nation Danmark i en pressemeddelelse, at der blev begået en del fejl inden koncertens start.

- Vi erkender, at der var nogen flaskehalse ved indlukningen til selve stadion, og beklager meget at der har været kø til indlukning til folks pladser på stadion, skriver Jesper Christensen, administrerende direktør.

Han understreger, at publikum ikke skal regne med at stå i kø i to timer, når de går til koncerter. Men ifølge ham var en del af problemet med flaskehalsene, at udformningen af Ceres Park gør det svært at have mere end én indgang.

- Hvordan det skal angribes til fremtidige koncerter af den størrelse på Ceres Park er klart noget, der skal arbejdes videre på, lyder det.

Også sidste år, da Live Nation Danmark afholdt en AC/DC-koncert i Roskilde, var der store problemer.

Men det er til en vis udstrækning uundgåeligt, når der er tale om så store koncerter, mener arrangøren.

Ifølge arrangøren har sikkerheden dog været på plads, selv om flere har hævdet, at de ikke blev visiteret eller fik kontrolleret billet.

- Området omkring stadion var afspærret, så billetter og kropsvisitering foregik altså væk fra stadion og ikke inde på stadion. Vi har skanningsrapporter på folk, der er kommet ind, lyder det.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.