Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Aprils sidste uge bliver en blæsende og våd fornøjelse

Det gode forårsvejr lader vente på sig. Ugen starter med vindstød af stormstyrke i Nordvestjylland.

Det bliver en særdeles våd og blæsende uge vi går ind til. Det gode forårsvejr lader vente på sig. Scanpix/Anders Debel Hansen
Det bliver en særdeles våd og blæsende uge vi går ind til. Det gode forårsvejr lader vente på sig. Scanpix/Anders Debel Hansen

København. Kalenderbladet fortæller os, at sommeren og de varme solstråler snart burde være på vej. For den kommende uge er den sidste i april, og derfor burde den kolde vinter være forbi.

Men vejret i uge 17 kommer formentlig ikke til at bringe mange forårskåde smil frem.

Mandag starter som en våd, skyet og særdeles blæsende fornøjelse.

I løbet af dagen klarer vejret op i det meste af landet, men så er det, at vinden tager over. I hele landet vil de seks til ti grader føles kolde, fordi blæsten, der indeholder vindstød op til kuling, føles kold.

Specielt i Nordvestjylland er der grund til at være opmærksom på vejrsituationen.

I løbet af eftermiddagen og hen over aftenen kan der i området i Nordvestjylland hen over Jammerbugten være vindstød op til stormstyrke.

- Det vil komme en del vind, og nogle af vindstødene vil være op til stormstyrke. Men der er ikke tale om en decideret storm, for middelvinden bliver ikke storm, fortæller vagthavende meteorolog hos DMI Mette Wagner.

Natten mellem mandag og tirsdag bliver særdeles kold, hvor der er mulighed for frostgrader.

Tirsdag bliver ligeledes en kold fornøjelse med temperaturer på fem til otte grader. I begyndelsen af tirsdagen vil solen vise sine stråler, men op ad dagen kommer der igen skyer over landet, ligesom der ventes nedbør i form af regn og hagl.

- Det varme forårsvejr lader i den grad vente på sig, specielt når man tænker på, at vi i starten af april havde helt op til 18 grader, men det bliver altså heller ikke i denne uge, at vi for alvor får varmen at føle, siger Mette Wagner.

Onsdag og torsdag vil vejrforholdene være nogenlunde identiske med de to første dage på ugen, bortset fra at temperaturerne stiger et par grader. Derudover bliver dagene mindre blæsende.

Hvis man for alvor skal glæde sig over noget i en april-tvivlsom vejrudsigt, så er det uden tvivl, at weekendens vejr ser ud til at blive en del bedre end ugens først fem dage.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.