Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Anklager kræver bøder for krænkelse efter julefrokost

Julefrokost endte med fyringer i Brønderslev Kommune. Nu kan to mænd se frem til bøder, oplyser anklager.

(ARKIV) En julefrokost i afdelingen Vej og Park i Brønderslev er endt med, at to medarbejdere er bortvist. Nu kan de to mænd se frem til bøder for deres opførsel.
(ARKIV) En julefrokost i afdelingen Vej og Park i Brønderslev er endt med, at to medarbejdere er bortvist. Nu kan de to mænd se frem til bøder for deres opførsel.

Brønderslev. To mænd, der var meldt til politiet for sexchikane ved en julefrokost sidste år, kan nu se frem til en bøde for blufærdighedskrænkelse.

Det fortæller anklager Peter Rask, der har arbejdet med sagen, til Nordjyske Medier.

- Jeg har vurderet, at der er tale om krænkelse af blufærdigheden, og derfor har de to personer nu fået et bødeforlæg, siger han til mediet.

Julefrokosten fandt sted før jul sidste år i afdelingen Vej og Park i Brønderslev. De to medarbejdere blev bortvist.

Politiet har forlængst afsluttet efterforskningen af de to mænds opførsel under festen, der fandt sted på Materielgården i Dronninglund.

Det endte i en politisag, da politiet efterfølgende modtog anmeldelser om sexchikane.

Det var to mandlige ansatte, der lå til grund for anmeldelserne. Kort tid efter kunne de to medarbejdere konstatere, at de ikke længere var ansatte.

Det er tidligere kommet frem, at den ene af de fyrede skulle være en leder.

Men ifølge vicekommunaldirektør Lene Faber har det intet med den sag at gøre, skriver Nordjyske Medier.

Sagen er efter arrangementet blevet grundigt undersøgt og flere af de personer, der var med til julefrokosten er blevet afhørt.

Park og Vej har omkring 80 ansatte, blandt andet gartnere, brolæggere, asfaltfolk, maskinfolk og ledningsarbejdere.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.