Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Anklager holder på bevistrumferne i makaber drabssag

Københavns Byret har mandag indledt en sag, hvor en 31-årig mand er tiltalt for drabet på en 70-årig revisor.

»Men jeg kan kort sige, at efterforskningen har involveret videoovervågning, teleoplysninger og dna-materiale,« fortæller anklageren ved Københavns Byret.
»Men jeg kan kort sige, at efterforskningen har involveret videoovervågning, teleoplysninger og dna-materiale,« fortæller anklageren ved Københavns Byret.

Anklagemyndigheden holder foreløbig på sine bevistrumfer i sagen, hvor en 70-årig revisor blev dræbt i København sidste forår.

Her er en 31-årig mand fra Cameroun tiltalt for at have stukket sit offer i alt 52 gange med kniv på en erhvervsejendom på Østerbro.

Drabet fandt sted 24. maj, men først 7. juni blev manden anholdt og sigtet for drabet.

Hvad der lå forud for anholdelsen, ønsker anklager Søren Harbo ikke at sige så meget om i sin forelæggelse af sagen.

»Men jeg kan kort sige, at efterforskningen har involveret videoovervågning, teleoplysninger og dna-materiale,« fortæller han ved Københavns Byret.

De er dog tidligere kommet frem, at politiet under efterforskningen gjorde et uhyggeligt fund.

På offerets mobiltelefon fandt man optagelser, hvor gerningsmanden havde filmet den 70-årige mand, mens han lå på gulvet, hårdt såret og døende af adskillige knivstik på kroppen, i ansigtet og i halsen.

»Jeg tager hen til din familie nu. Der er så ... Har du noget, du vil fortælle dem? Sig nu noget. Jeg har ringet op. Kom nu, kom nu, kom nu,« siger gerningsmanden på engelsk til sit forsvarsløse offer.

Derefter stak gerningsmanden den ældre mand mindst fire gange mere i halsen, så han afgik ved døden, fremgår det af anklageskriftet.

Den optagelse fandt politiet først frem til 15. september.

»Hvordan og hvorfor vil I komme til at høre om senere,« lyder det mandag fra anklageren.

Den 31-årige mand, der risikerer udvisning, hvis han bliver dømt, nægter sig skyldig.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.