Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Anklager: 58-årig mand blev dræbt med baseballbat og kæp

Den 58-årige mand, der lørdag blev fundet død i den nordjyske landsby Gunderup, blev ifølge anklageren banket ihjel med et baseballbat og en kæp.

Det var alvorlige anklager, som fire drabssigtede blev mødt med i grundlovsforhøret i Hjørring søndag klokken 12, skriver bt.dk.

Her sad en 39-årig mand, en 32-årig mand og en 52-årig kvinde på anklagebænken, sigtet for at stå bag drabet på en 58-årig mand lørdag i landsbyen Gunderup, 13 kilometer syd for Aalborg.

Endnu en 39-årig mand er også sigtet, men blev fremstillet in absentia, fordi han var for psykisk påvirket til at møde op.

I retten læste anklager Karina Skou fra Nordjyllands Politi sigtelsen op og omtalte drabet som brutalt, hvilket også afspejlede sig i sigtelsen, som lød på drab og »vold af særlig rå og farlig karakter«.

Den 58-årige blev lørdag middag opsøgt i sit hjem på Oppelstrupvej 107 i Gunderup af de fire personer, og her blev han ifølge sigtelsen banket ihjel med et baseballbat og en kæp.

Klokken 13:21 lørdag blev den første af de fire anholdt, en 39-årig mand, efter vidner havde set ham gå rundt i blodplettet tøj på byens hovedgade. Da politiet traf ham, erkendte manden sig ifølge politiet skyldig.

Senere lørdag blev yderligere tre personer anholdt. Klokken 17.20 anholdt politiet en 52-årig kvinde, som under grundlovsforhøret virkede forvirret. Hun nægtede sig skyldig i sigtelsen.

Klokken 20.16 lørdag blev en 32-årig mand anholdt. Han fremstod mere fattet under grundlovsforhøret, men også han nægtede sig skyldig.

De tre sigtede, som mødte op til grundlovsforhøret, var alle iført joggingdragter med politiets logoer og fremstod trætte og påvirkede af sagen.

En sidste 39-årig mand var så påvirket af sagen, at han lige nu er indlagt på psykiatrisk hospital og derfor måtte fremstilles in absentia.

Anklager Karina Skou fra Nordjyllands Politi begærede efter oplæsningen af sigtelserne dørene lukkede til resten af grundlovsforhøret. Trods protester fra pressen tog dommeren begæringen til efterretning.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.