Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Anholdt kan stå bag endnu flere voldtægter

Den 40-årige mand, der mistænkes for at stå bag ni sexforbrydelser, kan ifølge politiet have endnu mere kriminalitet på samvittigheden.

Den mistænkte serievoldtægtsforbryder har angiveligt hærget i dette område.
Den mistænkte serievoldtægtsforbryder har angiveligt hærget i dette område.

Den 40-årige mand af udenlandsk oprindelse, der har siddet varetægtsfængslet siden 2. november, mistænkt for at stå bag ni sædelighedsforbrydelser, kan have stået bag endnu flere overfald af seksuel karakter. Det skriver bt.dk.

- Vi har analyseret os frem til ni forhold, hvor han mistænkes at stå bag. Men der kan godt være endnu flere forhold, som bare ikke er blevet anmeldt til politiet. Så vi hører gerne fra kvinder, der er blevet antastet i området, hvor de fleste forhold har fundet sted, men ikke har gjort mere ved det, siger Hans Erik Raben, efterforskningsleder ved Københavns Politi, til bt.dk.

De ni forhold omhandler blandt andet voldtægtsforsøg, anden kønslig omgang og fuldbyrdet voldtægt.

Manden har for det meste slået til mod yngre kvinder, der var på vej hjem fra byen, natten til fredag, lørdag og søndag i tidsrummet 00-06 i området ved motorvejen ved Tingbjerg omkring et stisystem ved Ruten, Hareskov og Høje Gladsaxevej.

I flere tilfælde har han også røvet eller stjålet deres taske. Den ældste sag strækker sig tilbage til 31. oktober 2009 klokken 5.30 om morgenen.

Manden blev fældet, efter han var involveret i et færdselsuheld den 31. oktober. Her fandt politiet nogle ting i bilen, som han havde stjålet fra en kvinde i området.

Den 40-årige er ikke tidligere straffet, og hans DNA er derfor ikke kendt af politiet. Han er indtil videre varetægtsfængslet frem til 17. december. Han nægter sig skyldig.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.