Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Angreb i Hurghada: Danske Signe løb for livet

Den 29-årige Signe Bilde fra Odense flygtede fra angrebet mod Bella Vista Hotel i Hurghada.

Sammen med en veninde holder den danske Signe Bilde ferie i Hurghada. Men feriehyggen blev brat afbrudt, da ukendte gerningsmænd åbnede ild mod hendes hotel.

»Jeg står ude på vores balkon, og pludselig kan jeg se, at der er nogen går i panik ude foran. Så hører jeg skud. Jeg så ikke, hvor mange de var, men de kom i båd fra vandet,« fortæller en oprevet Signe Bilde til bt.dk.

Sammen med sin veninde flygtede hun straks fra hotellet.

»Vi var bange og rystede. Vi hørte dem råbe ’allahu akbar’. Jeg nåede ikke at se dem, jeg løb bare,« siger hun.

De to kvinder løb ned mod stranden, men her blev de væk fra hinanden.

»Jeg flygtede ind i et gammel hotel, der bare var nogle murbrokker. Jeg gemte mig under nogle gamle cementsække og lå helt alene og turde ikke røre mig,« fortæller Signe Bilde over telefonen.

Veninden kom ud på en båd, og heldigvis havde begge deres telefoner med, så hun kunne løbende fortælle Signe Bilde, hvad der foregik.

Efter hun havde gemt sig i omkring en time, hørte hun veninden kalde, og sammen gik de tilbage på hotellet, hvor de nu har fået besked på at blive.

»Vi er meget rystede, og der har ikke været mange informationer,« fortæller hun.

Signe Bilde og hendes veninde har haft kontakt til omkring ti danskere på hotellet, men har ikke hørt noget om, at der skulle være en dansker, der er blandt de sårede.

Hun og de andre gæster har fået at vide, at der er en dræbt sikkerhedsvagt samt tre sårede.

»Vi vil rigtig gerne hjem, men vi har fået at vide, at vi først kan komme med et fly tirsdag,« lyder det fra Signe Bilde, der savner informationer fra sit rejsebureau Apollo Rejser.

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.