Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Anette Uttenthal har fået et nyt liv

Anette Uttenthals liv blev slået i stykker i Dubai. Den 27. november forsvandt Stein Bagger for hende i den lille ørkenstat, hvor de havde fyret 1,2 mio. kr. af på kun en enkelt dag. Hun sagde, at hun intet anede om, hvor han var. Om han var død eller levende.

Baggers ekskone Anette Uttenthal har etableret nyt firma, men forretningen går ikke særlig godt.
Baggers ekskone Anette Uttenthal har etableret nyt firma, men forretningen går ikke særlig godt.

Parrets luksuslejlighed i Tuborg Havn blev solgt. Hendes smykker røg på tvangsauktion, og hun blev et markant centrum i hele den mediestorm, der fulgte.

Men det lykkedes hende at beholde sine egne penge, som hun havde tjent, da hun solgte sine ejendomsmæglerkæder til fordel for et liv som hjemmegående rigmandsfrue.

I dag har hun etableret en helt ny ejendomsmæglerforretning, skriver bt.dk. Hun har valgt Stein Bagger fra og påbegyndt et nyt liv.

Forretningen går dog skidt. Ifølge hendes nyeste regnskab er der et minus på lige knap 565.000 kr.

Uttenthal er dog stadig god for mere end otte mio. kr.

I 2006, hvor hun solgte sine forretninger, var det dog 21 mio. kr., som hendes personlige holdingselskab havde i egenkapital.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.