Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Anders Lund Madsen og Se og Hør i klinch

Den 9. april falder der dom i sagen.

Anders Lund Madsen fik tirsdag ret i, at Se og Hør krænkede ham og hans gravide kæreste, da ugebladets fotograf tog billeder af dem foran scanningslokalet på Rigshospitalet.
Anders Lund Madsen fik tirsdag ret i, at Se og Hør krænkede ham og hans gravide kæreste, da ugebladets fotograf tog billeder af dem foran scanningslokalet på Rigshospitalet.

Den 9. april falder der afgørelse i en sag mellem TV-værten Anders Lund Madsen og ugebladet Se og Hør. TV-værten har sagsøgt Se og Hør for en episode, der udspillede sig i efteråret.

Den gang beskrev Madsen i en artikel, hvordan en Se og Hør-fotograf havde fotograferet ham og hans kæreste foran og indenfor på Rigshospitalet. De to afventede en bekræftelse af hendes graviditet, skriver bt.dk.

- Min kæreste og jeg besøgte Rigshospitalet i forrige uge, idet vi venter barn. Det var et hemmeligt besøg, fordi vi ikke ønskede, at andre i verden skulle vide noget om det barn, før vi var sikre på, at der virkelig var et barn, skrev Lund Madsen i oktober i Jyllands-Posten.

Første retsmøde i sagen blev afholdt 17. marts.

- Det er rigtigt, at der har været afholdt et retsmøde, men jeg deltog ikke selv, siger ansvarshavende redaktionschef på Se og Hør, Kim Bretov, til bt.dk.

- Da jeg ikke selv var der, ved jeg ikke ret meget om, hvad der skete. Men jeg forstår, at sagen er færdig-procederet. Det eneste, der mangler er domsafsigelsen, siger Bretov.

Dommen bliver afsagt i Københavns byret den 9. april.

Hverken Se og Hørs advokat Per Haakon Schmidt, Anders Lund Madsen eller Se og Hørs fotograf har reageret på bt.dks henvendelser.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.