Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Amin Skov: Jeg blev overfaldet

To mænd overfaldt restauratør Amin Skov den nat, hvor der udbrød brand på Restaurant Vejlegården. Det fortæller han i et interview.

Bt.dk har mødt og interviewet Amin Skov, der for første gang åbner op for, hvad der skete på brandnatten.
Bt.dk har mødt og interviewet Amin Skov, der for første gang åbner op for, hvad der skete på brandnatten.

Den omstridte Restaurant Vejlegårdens forpagter, 34-årige Amin Skov Badrbeigi, blev overfaldet og slået bevidstløs af ukendte gerningsmænd natten til den 21. december, hvor der udbrød brand på restauranten. Det skriver bt.dk.

Bt.dk har mødt og interviewet Amin Skov, der for første gang åbner op for, hvad der skete på brandnatten.

- Op til det, der skete den nat, sad jeg på kontoret i restauranten og arbejdede med at ordne papirer, bestille varer og gøre klar til en række arrangementer, vi havde forude. På et tidspunkt bliver jeg tørstig og går ud for at hente en sodavand i baren. Dér bliver jeg pludselig overfaldet, siger Amin Skov til bt.dk.

Han husker de dramatiske minutter sådan:

- Jeg ser to personer, den ene har maske på, og den anden registrerer jeg kun ved at se benene. Jeg får et slag i tindingen i venstre side af hovedet, og så husker jeg ikke rigtig mere, før jeg vågner på gulvet. Jeg er meget omtåget og rejser mig op, og så får jeg en røgsky i hovedet, så det er helt sort omkring mig.

- Det lugter brændt, og det svier i halsen, så jeg får brækfornemmelser. Jeg panikker nærmest, og så søger jeg bare den hurtige vej ud gennem vinduet i kontoret. Og husker ikke mere, før jeg næste dag vågner op på sygehuset, siger Amin Skov.

Ifølge Brian Voss Olsen, linjechef ved specialefterforskningen ved Sydøstjyllands Politi, har den foreløbige efterforskning af det gådefulde forløb ikke påvist, at Amin Skov er blevet voldeligt overfaldet, men restauratøren fastholder, at det er tilfældet.

Man kan læse hele interviewet med Amin Skov i BT torsdag.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.