Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Amin Skov får krisehjælp efter brand

Ejer af Restaurant Vejlegården er stærkt påvirket af sidste uges brand i restauranten og modtager nu krisehjælp.

Amin Skov.
Amin Skov.

Der er stadig stor mystik om den brand, der natten til den 21. december udbrød i den omstridte Restaurant Vejlegården ved Vejle. Restaurantens ejer, Amin Skov, blev fundet bevidstløs og hårdt medtaget uden for sit brændende spisested, og han har endnu ikke haft overskud til at kaste lys over den uhyggelige sag.

Amin Skov blev udskrevet fra Vejle Sygehus juleaftensdag, efter han havde været indlagt for røgforgiftning. Nu modtager restaurantejeren krisehjælp for at komme til hægterne igen efter den voldsomme oplevelse, oplyser han i en meddelelse på Facebook.

- Desværre er ikke kun jeg, men hele familien stadig så påvirket af sagen, at vi stadig prøver at finde roen, trygheden samt hinanden. Personlig er jeg stadig meget stærkt påvirket af den voldsomme oplevelse og er påbegyndt krisehjælp i et forsøg på at takle samt komme videre i sagen, skriver Amin Skov.

Amin Skov kunne holde jul i familiens skød, men han er fortsat for svækket til at tale om, hvad der skete natten til den 21. december.

- Lige nu handler det om at komme på benene igen, Samt genfinde den daglige rytme. Politiet efterforsker stadig sagen og jeg afventer deres efterforskning, skriver han og takker for den opmærksomhed, han og familien har fået efter restaurantbranden:

- Endnu engang 1000 tak for alle de flotte tanker, beskeder samt blomster.

Amin Skov blev landskendt og kom på alles læber på grund af sin konflikt med fagforeningen 3F. Konflikten har ført dødstrusler mod både restaurantejeren og 3F med sig, men om konflikten har nogen forbindelse til branden er endnu uvist.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.