Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Amin Skov er i bedring efter branden

Restauratøren Amin Skov har det efter omstændighederne godt ovenpå branden på Restaurant Vejlegården. Han afviser, at han er blevet forbrændt.

Ejeren af Restaurant Vejlegården, Amin Skov, har det efter omstændighederne godt oven på den brand, som natten til fredag sendte ham på hospitalet.

Han er chokeret over episoden, men er ikke slemt forbrændt, understreger han i en besked på Facebook-siden »Støt restaurant Vejlegården«.

- Hej Alle sammen. Tak for den enorme opmærksomhed og støtte her på siden. Jeg har det efter omstændighederne godt. Historierne omkring slem forbrænding er ikke sande. Jeg er stadig indlagt til observation efter skader samt røgforgiftning. Lige nu handler det om familien og det chok, vi alle har været udsat for, skriver den kontroversielle restauratør.

Han blev natten til fredag fundet bevidstløs udenfor den brændende restaurant. Efterfølgende blev han indlagt på Vejle Sygehus til observation for skader opstået som følge af røgforgiftning.

Politiet ved stadig ikke, hvordan branden på Vejlegården opstod. Teknikere har undersøgt stedet, men det er endnu for tidligt at sige, om branden kan have været påsat, forklarer vagtchef Martin Rasmussen fra Sydøstjyllands Politi.

- Vi får ikke noget resultat før midten af næste uge, siger han.

Vagtchefen vil ikke kommentere forlydenderne om, at Amin Skov skulle have været udsat for et overfald inden branden opstod. Og hovedpersonen selv meddeler via Facebook, at han endnu ikke ønsker at udtale sig yderligere.

- I skal nok få svar på alle jeres spørgsmål, når jeg er kommet til kræfter igen, skriver han på det sociale netværk.

I løbet af lørdagen er Amin Skov ifølge bt.dk blevet afhørt i to timer om begivenhederne op til branden. Han skulle tidligere have fortalt sine pårørende, at han blev længere på restauranten for at ordne regnskaber og endte med at springe ud gennem et vindue for at undslippe flammerne.

Bt.dk skriver, at politiet har indsamlet overvågningsbånd fra virksomheder omkring restauranten i håb om, at de kan bidrage til efterforskningen af branden.

Amin Skov blev et kendt navn i Danmark, da fagforbundet 3F blokerede Vejlegården og indledte en sympatikonflikt, fordi Amin Skov havde tilsluttet sig en overenskomst mellem Kristelig Arbejdsgiverforening og Kristelig Fagbevægelse, Krifa. Det medførte blandt andet dødstrusler mod Amin Skov, og Kristelig Arbejdsgiverforening (KA) anlagde i oktober sag mod 3F med beskyldning om, at blokaden var ulovlig. Retten afgjorde dog siden, at det ikke var tilfældet.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.