Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Opdateres

Alle S-tog på nær ét holder stille

Opdateret kl. 12:35: DSB oplyser, at alle S-tog er aflyst med undtagelse af Linje F på grund af en defekt køreledning.

Samtlige S-tog holder tirsdag eftermiddag stille som følge af tekniske problemer. Det oplyser Banedanmark og DSB. Det er kun ringbanen, der ikke er ramt af den tekniske fejl.

- Alle S-tog undtagen linje F er nu aflyst. Det skyldes en defekt køreledning, som beskadiger S-togene. Mens vi lokaliserer fejlen og udbedrer, er vi desværre nødt til slet ikke at køre S-tog, med undtagelse af linje F, som kører normalt, oplyser DSB i en meddelelse.

Mellem Valby og Hellerup henviser DSB passagerer til regional- og Øresundstog, og så er der sat busser ind på en lang række strækninger.

Det gælder København H-Køge, Valby-Høje Taastrup, Valby-Frederikssund, Svanemøllen-Farum, Hellerup-Hillerød og Hellerup-Klampenborg.

- Antallet af busser er begrænset, så der kan opstå pladsmangel og lang ventetid, skriver DSB.

- Vi knokler for at få togene ud at køre så hurtigt som muligt, men vi kan desværre ikke på nuværende tidspunkt sige noget om, hvor længe der vil gå.

Banedanmark oplyser, at det kan vare et par timer, inden s-togene kører normalt igen.

BNB

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.