Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Aftale på plads for knap 30.000 socialpædagoger

Socialpædagogerne og Kommunernes Landsforening (KL) blev natten til mandag enige om en ny overenskomst.

Natten til mandag blev Socialpædagogerne og KL enige om en ny overenskomst. Aftalen, der gælder for knap 30.000 socialpædagoger i kommunerne, betyder blandt andet, at alle landets socialpædagoger får forhøjet deres stillingstillæg.

Socialpædagogernes formand, Benny Andersen, glæder sig over resultatet:

»Den samlede økonomiske ramme, vi har forhandlet inden for, har ikke givet os de store muligheder. Vi har valgt at bruge de få penge, så flest mulige medlemmer får lidt, og at vi mindsker det forventede realløns tab,« siger han i en pressemeddelelse.

Et led i aftalen er, at der er afsat penge til en kompetencefond, men de endelige rammer er endnu ikke forhandlet på plads.

»Jeg er rigtig glad for, at det ser ud til at lykkes for os at få etableret en kompetencefond, der giver socialpædagogerne mulighed for efter- og videreuddannelse. Det er klart, at det tager tid at bygge sådan en fond op, men nu er vi begyndt i det små. Jeg er sikker på, at det fremover vil være et meget vigtigt aktiv for vores medlemmer,« siger Benny Andersen.

BNB

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.