Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Årsag til brand i Videbæk endnu ikke fastslået

Nytårsnat udbrændte et hus i Vium ved Videbæk fuldstændig. Beredskabsstyrelsen fandt et lig i ruinerne.

Selv om de foreløbige undersøgelser i ruinerne af et hus i Videbæk, som nytårsnat brændte ned til grunden, er afsluttet, er det ikke lykkedes politiet at klarlægge, hvorfor branden startede.

Det fortæller politikommissær Jørgen Lauritsen fra Midt- og Vestjyllands Politi lørdag aften.

- Teknikkerne har undersøgt stedet hele dagen. De har taget nogle prøver, og dem venter vi nu svar på, siger politikommissæren.

- Brand udsletter jo spor. Da politiet og teknikkerne gik i gang med arbejdet, lå der en halv meter aske ud over hele huset. Det måtte man skovle ud, skovlfuld for skovlfuld. Det er en omfattende undersøgelse, siger han.

Da politiet fredag ankom til det nedbrændte hus, holdt der en bil i garagen. Blandt andet derfor frygtede politiet tidligt, at husets beboer kunne være hjemme og måske ikke var nået at komme ud, inden ilden bredte sig.

Men før Beredskabsstyrelsen kunne undersøge stedet, måtte mandskabet afstive mure og gavle i det udbrændte hus, da der var risiko for, at de ellers kunne styrte sammen.

Da tomten blev ryddet for aske, blev liget fundet. Samme aften blev det obduceret, men det har ikke været muligt at fastslå, om det drejer sig om husets 54-årige kvindelige beboer.

- Brandskaderne på liget er så omfattende, at man ikke kan identificere liget på almindelig vis, fortæller Jørgen Lauritsen.

Retsmedicinerne vil nu forsøge at identificere liget ud fra tandsættet.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.