Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

85-årig mand død i brand

En 85-årig mand er død i en brand, mens hans 77-årige kone er sluppet med røgforgiftning.

Uffe Jørgensen (BNB)

En 85-årig mand er død, mens hans 77-årige kone slap ud efter en brand i en ejendom lørdag morgen. Branden brød ud på Nr. Tvede Vej 21 i Holmegaard ikke langt fra Næstved på Sydsjælland.

Det oplyser Sydsjællands Politi til bt.dk.

Kvinden er blevet røgforgiftet og er nu indlagt på hospitalet, oplyser vagtchef Søren Nielsen til bt.dk.

»Vi kender ikke hendes tilstand lige nu. Hun er en ældre kvinde, der er blevet røgforgiftet. Klokken 07.57 fik vi anmeldelsen, hvorefter der blev sendt ambulancer, politi og redningsberedskab til stedet,« siger vagtchefen.

Politiet kender lørdag formiddag ikke brandårsagen, oplyser Søren Nielsen.

»Slukningsarbejdet er overstået. Nu skal det køles lidt ned, før vi kan undersøge stedet nærmere. Kriminalteknisk sektion er tilkaldt, og de skal sammen med retsmedicinere nu undersøge, hvad der er sket. Det er normal procedure ved en dødsbrand,« siger han.

Branden har været voldsom, lyder vurderingen fra vagtchefen, der siger, at der har »været noget varme og ild«.

»Men der går formentlig uger, før vi ved noget om, hvad der præcist er sket. Det kan være mange ting, der er årsag til branden.«

De pårørende er lørdag formiddag blevet underrettet.

BNB

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.