Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

600 fynske betjente afbryder samarbejde med chefen

Kit Claudi Grøn-Iversen har været politidirektør på Fyn siden 2015. Det må høre op, mener betjente.

600 fynske betjente afbryder samarbejde med chefen Kit Claudi Grøn-Iversen, der har været politidirektør på Fyn siden 2015. Arkivfoto af politidirektøren.
600 fynske betjente afbryder samarbejde med chefen Kit Claudi Grøn-Iversen, der har været politidirektør på Fyn siden 2015. Arkivfoto af politidirektøren.

Fyns Politiforening har ikke længere tillid til politidirektør Kit Claudi Grøn-Iversen og afbryder derfor samarbejdet.

Det oplyser politiforeningen onsdag til Fyens Stiftstidende.

Formand Steffen Daugaard forklarer på vegne af foreningens 600 medlemmer, at man hverken har tiltro til politidirektøren eller hendes ledelsesstil.

- Samarbejdet har gennem nogen tid været illusorisk, anstrengt og langt fra reelt. Der har ikke været nogen vilje til at give politiforeningen reel medinddragelse, siger Steffen Daugaard til Fyens.dk.

Politidirektøren er blevet orienteret om politiforeningens mistillid.

Det er justitsminister Søren Pind (V), der udpeger politidirektørerne. Derfor er det også ham, der beslutter, om mistillidserklæringen fra de fynske betjente skal have konsekvenser.

Kit Claudi Grøn-Iversen har siddet i jobbet siden 1. september 2015.

Onsdag formiddag har Fyens Stiftstidende endnu ikke haft held til at få politidirektøren i tale.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.