Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

34-årig mand besvimede i fly fra København og døde på sygehuset i forbindelse med tvangsudsendelse

En algerisk mand mistede bevidstheden i et fly, da han skulle tvangsudsendes. To dage senere døde han.

ARKIVFOTO: En 34-årig algerier mistede bevidstheden i et fly, da han skulle sendes ud af landet. Han døde to dage senere på sygehuset. Nu undersøger Den Uafhængige Politiklagemyndighed sagen.
ARKIVFOTO: En 34-årig algerier mistede bevidstheden i et fly, da han skulle sendes ud af landet. Han døde to dage senere på sygehuset. Nu undersøger Den Uafhængige Politiklagemyndighed sagen.

Den Uafhængige Politiklagemyndighed undersøger en sag, hvor en 34-årig algerisk mand mistede bevidstheden i et fly, da han skulle sendes hjem. To dage senere døde han på sygehuset.

En 34-årig algerisk mand mistede bevidstheden og afgik senere ved døden i forbindelse med en tvangsudsendelse.

Det oplyser Den Uafhængige Politiklagemyndighed, DUP.

Mandag morgen blev manden fulgt til Københavns Lufthavn i Kastrup af politiet, da han skulle sendes hjem til Algeriet.

I flyet mistede han bevidstheden og blev bragt til sygehuset. Men hans liv stod ikke til at redde, og onsdag afgik han ved døden.

DUP har nu indledt en undersøgelse af sagen.

Det sker altid, når en person er afgået ved døden eller er kommet alvorligt til skade, mens den pågældende er i politiets varetægt eller som følge af politiets indgriben.

Når politiklagemyndigheden er færdig med sin undersøgelse, vil den sende en redegørelse til Statsadvokaten for København, som så skal afgøre, om nogen skal sigtes og eventuelt tiltales i forbindelse med den 34-åriges død.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.