Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

30.000 fik festlig aften med Springsteen i Horsens

Ifølge Ekstra Bladets anmelder ødelagde verdensstjernen igen en stadionkoncert med "jammerlig lyd".

Bruce Springsteen and the E Street Band spiller i et udsolgt Casa Arena i Horsens for 30.000 mennesker.. (Foto: Helle Arensbak/Scanpix 2016)
Bruce Springsteen and the E Street Band spiller i et udsolgt Casa Arena i Horsens for 30.000 mennesker.. (Foto: Helle Arensbak/Scanpix 2016)

Den amerikanske rocklegende Bruce Springsteen var tilbage i Danmark, da han onsdag aften gav koncert på Casa Arena i Horsens. Bedømt ud fra de foreløbige anmeldelser er det dog svært at sige, om de 30.000 publikummer fik valuta for pengene.

Ekstra Bladet bedømmer koncerten til middelmådige tre stjerner, og det skyldes især utilfredshed med lyden, mens BT er langt mere begejstret.

- Endnu en rørende, rockende, regerende reelt livsbekræftende og - nå ja - enestående koncert med den (naturligvis) unikke Bruce Springsteen, indleder BT's Steffen Jungersen sin anmeldelse, der munder ud i fem stjerner.

Ud over en "sublim sætliste" var Springsteen ifølge BT også i et "fuldstændig forrygende humør".

- Koncerten var - et par enkelte numre fraset - aldeles fremragende, dirrende og drivende af sjæl og nærvær.

Da Springsteen for nogle uger spillede i Telia Parken i København, beklagede flere anmeldere sig over et dårligt lydbillede.

Og den kritik bliver gentaget af Thomas Treo i Ekstra Bladet. Han mener, at Springsteen atter "ødelagde" en stadionkoncert "med jammerlig lyd".

- Det er et mareridt, der tilsyneladende aldrig ender, fordi Springsteen insisterer på ikke at arbejde konstruktivt med et stadions akustik, der kan forbedres betragteligt ved hjælp af ekstra højttalere, som Coldplay eksempelvis mindede om i Parken for nylig.

Men fraset lyden var det en okay koncert ifølge Treo.

- Bortset fra at man ikke rigtig kunne høre noget, så blev det imidlertid en ganske festlig omgang familieunderholdning med entertaineren, skriver han.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.