Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

28-årig stukket flere gange med kniv i lejlighed i Aalborg

En 47-årig mand er blevet anholdt og løsladt igen. Begge har skader efter knivstik.

Aalborg: En 28-årig mand blev natten til søndag stukket med en kniv i sin lejlighed på Poul Buås Vej i det centrale Aalborg.

Kort efter anmeldelsen af knivstikkeriet blev en 47-årig mand fra Aalborg anholdt, fordi politiet mente, at han var gerningsmanden, og at der måske var grundlag for at kræve ham varetægtsfængslet.

Men efter at de to mænd søndag er blevet afhørt af politiet, har anklagemyndigheden opgivet tanken om grundlovsforhør. Derfor er manden søndag formiddag blevet løsladt.

Afhøringerne af mændene har blandt andet vist, at de to mænd kender hinanden, og at der flere gange tidligere har været skænderier mellem dem.

- Nattens skænderi var formentlig en kulmination. Begge parter havde skader efter kniv, og deres forklaringer er modstridende, siger vagtchef Heine Hansen, Nordjyllands Politi, i en pressemeddelelse.

Der er ikke oplysninger om, hvad konflikten mellem de to mænd handler om.

En undersøgelse af gerningsstedet har ikke givet politiet oplysninger, der kan belyse sagen.

- På den baggrund er der ikke fundet det fornødne grundlag for varetægtsfængsling, hvorfor der er sket løsladelse, siger vagtchefen.

Den 28-årige er blevet ramt både på kroppen og i ansigtet. Den første melding, politiet fik, tydede på, at skaderne muligvis var livstruende. Senere har sygehuset i Aalborg, hvor manden er indlagt, oplyst, at han er uden for livsfare.

Det var den 28-årige, der selv kontaktede politiet ved 3.30-tiden.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.