Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

21-årig mand er ramt af flere skud i bandekonflikt i Aarhus

Den 21-årige er uden for livsfare. Politiet knytter episoden sammen med en verserende bandekonflikt i Aarhus.

Politibil under udrykning / med blå blink
Politibil under udrykning / med blå blink

En mand på 21 år er indlagt på hospitalet i Aarhus efter at være blevet ramt af flere skud. Skyderiet fandt sted i den vestlige del af byen natten til mandag.

Manden er uden for livsfare.

Det fortæller vicepolitiinspektør Jeppe James Olsen tidligt mandag morgen. Han kobler samtidig hændelsen sammen med en verserende bandekonflikt.

»Ja, jeg kan bekræfte, at det er banderelateret.«

»Det er en ung mand, som er blevet ramt af flere skud, men han er uden for livsfare. Han er i gang med at blive behandlet,« siger han.

»Motivet er formentlig et internt opgør i forbindelse med konflikten.«

Politiet fik anmeldelsen om skud på Edwin Rahrs Vej i Brabrand vest for Aarhus klokken 00.15 og er tidligt mandag morgen fortsat i gang med efterforskningen.

»Vi kan endnu ikke sige så meget, men vi er ved at undersøge, hvilke bandegrupperinger der er tale om.«

Den 21-årige mand er fra lokalområdet.

Politiet har mandag morgen fortsat ikke foretaget nogle anholdelser i sagen. Derfor beder Østjyllands Politi offentligheden ringe på telefon 114, hvis man har oplysninger, der kan bringe politiet tættere på gerningsmanden.

Siden slutningen af maj har den vestlige del af Aarhus været præget af, at banden Loyal to Familia forsøger at slå rødder i byen.

Det har skabt spændinger, og skyderiet natten til mandag er det fjerde siden 3. juni.

De mange episoder har blandt andet ført til over 100 anholdelser med relation til bandeurolighederne.

I øjeblikket er en 22-årig mand sigtet for at have forsøgt at dræbe flere personer ved en episode 3. juni. Der var nærmest tale om et drive-by skyderi. Han blev varetægtsfængslet 8. juni.

Politiinspektør Michael Kjeldgaard fra Nationalt Efterforskningscenter oplyste forleden, at Loyal to Familia på landsplan er ved at være af en "betydelig størrelse".

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.