Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

21-årig fodboldtræner sigtet for overgreb mod 39 drenge

Via Facebook fik en 21-årig mand kontakt til unge drenge, som han lokkede til at sende nøgenbilleder.

Arkivfoto. Via Facebook fik en 21-årig mand kontakt til unge drenge, som han lokkede til at sende nøgenbilleder.
Arkivfoto. Via Facebook fik en 21-årig mand kontakt til unge drenge, som han lokkede til at sende nøgenbilleder.

På Facebook udgav en 21-årig mand sig for at være helt unge piger, og på den måde fik han ifølge politiets sigtelse drenge mellem 11 og 15 år til at sende nøgenbilleder.

Københavns Vestegns Politi løfter torsdag sløret for sagen efter længere tids efterforskning. På nuværende tidspunkt er manden sigtet for at have krænket 39 drenge.

»Han blev varetægtsfængslet 9. maj. På det tidspunkt var han sigtet for et par forhold. Så har vi arbejdet sammen med Facebook, og i løbet af sommeren er der kommet flere sigtelser til,« fortæller politikommissær Ole Nielsen.

Derfor melder politiet først ud om sagen nu. Før offentligheden fik besked, ville man nemlig først orientere en gruppe forældre.

Det drejer sig om forældre til børn, der kommer i en ungdomsklub i Albertslund, hvor den 21-årige har haft sin faste gang. Politiet undersøger nu, om børn i klubben kan have været ofre for manden.

Manden har desuden arbejdet som fodboldtræner, og politiet efterforsker derfor også, om kan have fået kontakt til unge drenge ad den vej.

Men det er ikke den eneste kontakt med børn, som den 21-årige mand har haft.

Han er nemlig ansat i en daginstitution. Ifølge politiet har efterforskningen dog ikke vist tegn på, at han skulle have forgrebet sig på børn på institutionen.

Ifølge Ole Nielsen har manden ikke mødtes med sine ofre. Der er tale om krænkelser begået via internettet.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.