Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

21-årig blev dræbt på toilettet

Københavns Politi fastslår nu, at den 21-årige Jonas Thomsen Sekyere blev dræbt på toilettet på diskotek Bakken tidligt lørdag morgen.

Den 21-årige jurastuderende Jonas Thomsen Sekyere blev dræbt på toilettet på diskotek Bakken i Kødbyen i København tidligt lørdag morgen. Det fastslår Københavns Politi i en pressemeddelelse tirsdag formiddag, skriver bt.dk.

Derfor vil politiet meget gerne høre fra personer, der opholdt sig netop her omkring gerningstidspunktet.

Det afgørende gennembrud i sagen mangler stadig, men politiet har modtaget over 50 henvendelser fra vidner og andre, der mener, at de har oplysninger, der kan hjælpe politiet.

Derfor arbejder drabsafdelingen ved Københavns Politi lige nu med at tale med de mange mennesker, der har henvendt sig, og med at se flere timers videoovervågningen fra stedet igennem.

Og det er netop gennemgangen af videomaterialet, der får politiet til at antage, at drabet – og det forudgående formodede håndgemæng – er sket i diskotekets toiletområde eller i den gennemgående gang, hvorfra der er adgang til toiletterne.

Umiddelbart efter drabet forlød det, at den 21-årige var blevet stukket ned på dansegulvet, men nu tyder alt altså på, at drabet foregik på toiletterne.

Mandag viste obduktionen, at den dræbte, der døde af et enkelt knivstik i hjertet, havde afværgelæsioner på hånden og armen. Det tyder ifølge politiet på, at der har været en konfrontation mellem Jonas og gerningsmanden. En konfrontation, som politiet mener, at vidner må have bemærket.

- Der må have været én eller anden form for håndgemæng forud for drabet, siger politikommissær Carsten Ahrends fra drabsafdelingen til bt.dk.

Selv om mange borgere allerede har hjulpet politiet, vil politiet stadig meget gerne høre fra folk, der har set eller hørt noget.

- Det var mørkt, og der var mange mennesker, men det kan være, at der er nogen, der har set noget, eller nogen, der har hørt nogen snakke om sagen, siger Carsten Ahrends.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.