Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

17-årige Jonas forsvandt til sin egen fest: Ikke set siden torsdag

Har du oplysninger om den savnede Jonas Schmidt, kan Nordsjællands Politi kontaktes på telefon 114.
Har du oplysninger om den savnede Jonas Schmidt, kan Nordsjællands Politi kontaktes på telefon 114.

17-årige Jonas Schmidt holdt en fest med nogle venner på Havnevej i Frederiksværk torsdag aften, men omkring midnat forlod han festen. Siden har ingen set Jonas.

Han bliver efterlyst på Facebook, og Nordsjællands Politi bekræfter overfor BT, at han også er blevet meldt savnet hos dem. Det skete søndag aften klokken 18.13.

»Vi tager anmeldelsen meget alvorligt og er netop nu på vej ud til faren for at tale med ham. Vi skal også tale med vennerne, der var til stede til festen,« siger vagtchef ved Nordsjællands Politi Dan Houtved.

Jonas Schmidt har før forladt forældrenes bolig, som ligger tæt på både Frederiksværk Havn og Frederiksværk Kanal, der forbinder Arresø med Roskilde Fjord. Men aldrig i så lang tid.

»Normalt foretager vi os ikke så meget, når en person i den alder forsvinder, men nu har han været væk i tre dage, så vi afsætter store ressourcer til eftersøgningen,« siger vagtchef ved Nordsjællands Politi Dan Houtved.

Ifølge efterlysningen på Facebook-siden Forsvundne personer, virkede Jonas Schmidt 'lidt mærkelig' på flere af vennerne til festen, før han pludselig forsvandt, men det er ikke en oplysning politiet på nuværende tidspunkt kan bekræfte.

»Vi har ingen konkret mistanke om noget kriminelt eller mistænkeligt, men man frygter det værste, når der ikke har været livstegn fra ham i så lang tid,« siger Dan Houtved.

Idet der er gået så lang tid fra Jonas Schmidts forsvinden til der lå en anmeldelse, har politiet valgt ikke at sende helikoptere i luften, da han kan være kommet langt væk fra sin bopæl. Men flere patruljevogne leder efter ham søndag aften.

»Vi har forhørt os på hospitaler, skadestuer og psykiatriske afdelinger i området, som vi plejer i en sådan sag. Men ingen af dem kender til ham,« siger vagtchefen.

Har du oplysninger i sagen, kan Nordsjællands Politi kontaktes på telefon 114.

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.