Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

17-årig dreng slået ned med flaske

Et tilsyneladende banalt skænderi mellem nogle unge mennesker resulterede natten til torsdag i, at en 17-årig dreng blev slået ned med en flaske på åben gade i Aarhus.

En 17-årig dreng blev natten til torsdag klokken 02.46 slået ned med en flaske i den centrale del af Aarhus af en jævnaldrende dreng. Østjyllands Politi vil gerne høre fra personer, der ved noget om overfaldet, som resulterede i flere skader i den 17-åriges hoved.

Overfaldet skete i Guldsmedgade, da to grupper mødte hinanden på gaden. Ifølge politiet lader det til, at overfaldet er et resultat af et banalt skænderi mellem unge mennesker i de sene nattetimer.

- Der opstod en ordveksling mellem de to parter, som efterfølgende blev til en konflikt. Nogle var påvirket af alkohol, men hvad, der helt præcist lå til grund for konflikten, er lidt uklart, siger Jes K. Frederiksen, vagtchef hos Østjyllands Politi, til Berlingske Nyhedsbureau.

- Det endte med, at den 17-årige mand fra Aarhus blev slået i hovedet med en flaske af en fra den anden gruppe, tilføjer han.

Ifølge politiet resulterede det i, at offeret »blødte fra næsen og muligvis fik brækket kindbenet samt fik forrykket tandsættet«.

2. juledag er ifølge Østjyllands Politi traditionelt ikke en travl dag i Aarhus, og det grove overfald mod den 17-årige skiller sig derfor ud fra aftenens øvrige gøremål hos politiet.

- Vi har kun foretaget nogle få anholdelser i løbet af aftenen og natten, så det kunne lige så godt have været en normal søndag, siger Jes K. Frederiksen, der samtidig understreger, at man ser med stor alvor på nattens flaskevold.

- Vi har altid et stort fokus på voldssager, og i det her tilfælde er der tale om såkaldt kvalificeret vold, så det ser vi naturligvis meget alvorligt på. Så hvis der er nogle borgere, der har nogle idéer om, hvem gerningsmanden kan være, hører vi meget gerne fra dem.

Gerningsmanden beskrives som mellem 16 og 18 år med mellemøstligt udseende. Han var iført en lang mørk jakke, sorte bukser og en hvid kasket.

Har man oplysninger i sagen, kan man henvende sig til Østjyllands Politi på telefon 8731 1448 eller 114.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.