Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

1500 siger farvel til knivdræbt

Familie, venner og sympatisører tager afsked med knivdræbte Jonas Thomsen Sekyere.

Den 21-årige Jonas Thomsen Sekyere blev dræbt på et diskotek i Kødbyen. Han stedes til hvile på Assistens Kirkegård på Nørrebro i København.
Den 21-årige Jonas Thomsen Sekyere blev dræbt på et diskotek i Kødbyen. Han stedes til hvile på Assistens Kirkegård på Nørrebro i København.

I dag tager venner og familie afsked med knivdræbte Jonas Thomsen Sekyere. Omkring 1500 mennesker er valfartet til Vor Frue Kirke i København, hvor ceremonien begyndte kl. 12.00.

Den 21-årige jurastuderende Jonas Thomsen Sekyeres liv endte på tragisk vis den 17. november, da han på Diskotek Bakken i Kødbyen blev stukket ihjel af endnu ukendt gerningsmand.

- Jeg er fyldt med stor sorg. Hvis vi kunne få Jonas tilbage, ville vores liv være fuldendt, siger hans mor, Lone Thomsen, til de mange pressefolk, der mødte op foran kirken før begravelsen.

Kirken er pyntet i danske og ghanesiske farver.

- Jonas var ved at genfinde sine ghanesiske rødder. Han havde et stort hjerte for Ghana og for Afrika, fortæller moderen før begravelsen.

Efter højtideligheden i kirken køres Jonas Thomsen Sekyere til Assistents Kirkegård. Her har Jonas' familie inviteret alle, som skulle have mulighed og lyst, til at gå efter rustvognen til fods.

Bedemanden Bent Jeppesen fra 'Værdig Begravelse' fortæller, at han aldrig arrangeret så stor en begravelse før. Der er kommet 1500 personer, vurderer bedemanden på bagggrund af, at han har delt samtlige 1500 trykte programmer ud.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.