Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

11 DNA-profiler klar: Ingen matcher fynsk sexforbryder

Fyns Politi har nu de første DNA-profiler klar fra mænd, der har fået taget mundskrab i forbindelse med efterforskningen af overgreb på to fynske skolepiger.

Politiet forsætter eftersøgningen af sexforbryderen der voldtog en pige ved Refsvindinge onsdag. (Foto: Sonny Munk Carlsen/Scanpix 2012)
Politiet forsætter eftersøgningen af sexforbryderen der voldtog en pige ved Refsvindinge onsdag. (Foto: Sonny Munk Carlsen/Scanpix 2012)

DNA-fælden er endnu ikke klappet på Fyn, hvor politiet nu har de første DNA-profiler klar på mistænkte i sagen om overgreb mod to fynske skolepiger, skriver bt.dk.

- Vi har ingen hits på noget af det, vi har fået indtil videre. Vi har fået DNA-profiler på de første 11 mundskrab, siger efterforskningsleder Henrik Justesen, Fyns Politi, til bt.dk.

Fyns Politi har i bestræbelserne på at finde den sexforbryder, der med tre ugers mellemrum har misbrugt to skolepiger på bagsædet af sin bil, taget mundskrab på op mod 50 mænd, som mistænkes for at være gerningsmanden.

Men der er endnu intet match med den DNA-profil, som for få dage siden fastslog, at det var samme gerningsmand, der misbrugte en 11-årig pige i Øster Skerninge og efterfølgende en 10-årig i Refsvindinge.

Efterforskningslederen er imidlertid fortrøstningsfuld:

- Vi fortsætter bare. Det betyder ikke noget. Vi er vant til, at tingene ikke altid lykkes lige med det samme, siger Henrik Justesen til bt.dk.

BNB

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.