Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

»... Og så stod der to elefanter i gården«

To Benneweiss-elefanter var onsdag på springtur i København.

Man kan sige meget om Borups Allé, men sit dyreliv er det ikke kendt for. Lige indtil i formiddag:

- Jeg vågnede, kiggede ud og så stod der to elefanter i gården, siger Samir Khabtou, der har fanget dagens københavnerbegivenhed på video.

Da han tittede ud af vinduet fra fjerde sal, så han to elefanter – den ene tydeligvis førerbanditten, mens den anden fulgte lidt forvirret efter – vandre rundt i baggården til Borups Allé 272-272, lige neden for Samirs mors vindue.

- Så trak jeg en trøje på i en vis fart og kom ned af trappen med mit kamera, siger Samir Khabtou.

Nede i gården kom politimænd fra det nærliggende Bellahøj Politi løbende for at indfange de to dyr ved navn Sonja og Vana Mana, der var stukket af fra deres dyrepasser i Cirkus Benneweiss.

Benneweiss optræder lige nu ved Bellahøj, men til formiddag besluttede Vana Mana og Sonja sig åbenbart for, at cirkuslivet skulle have en pause og livet i nordvestkvarteret tjekkes ud.

- Både cirkusfolkene og politiet havde lidt svært ved at fange dem. De prøvede at spærre dem inde fra hver sin side, så de ikke løb ud på vejen, men først da cirkusfolkene kom med en lille gaffeltruck, fik de styr på situationen.

Herefter gik de to elefanter – den lidt forsigtige med et fast greb i hovedbandittens hale – hjem igen.

Pressechef for Cirkus Benneweis, Louise Mandrup, beklager, at det lykkedes elefanterne at stikke af.

Vana Mana og Sonja har ikke umiddelbart nogen kommentarer til springturen.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.