Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
MUSIK

Utilfredsstillende mellemvare fra sympatiske Shaka Loveless

Albummet »Alting/Ingenting« byder på banale tekster og tidstypisk musik.

Shaka Loveless er aktuel med albummet »Alting/Ingenting«. Her ses han på scenen under en koncert i Tivoli i 2015.
Shaka Loveless er aktuel med albummet »Alting/Ingenting«. Her ses han på scenen under en koncert i Tivoli i 2015.

Den populære rimsmed Shaka Loveless har meget på hjerte. Et hjerte, der tilmed sidder på rette sted. Han har et positivt udsyn og sympatiske holdninger, som han lufter i sine tekster. Så vidt, så godt. For Shaka leverer desværre ikke varen på»Alting/Ingenting«.

Her får han ellers hjælp fra kolleger som Johan Olsen fra Magtens Korridorer, Suspekt, Pede P og Wafande. Vennernes bidrag er dog ikke nok til at hæve barren. Måske snarere tværtimod?

Omslaget til »Alting/Ingenting«.
Omslaget til »Alting/Ingenting«.

I hvert fald fremstår Suspekts visit på velmenende »Velkommen Hjem« om de hjemvendte soldater, samfundet ikke kan rumme, poetisk forkrampet, mens den lallende eftertænksomhed på den Wafande-gæstede »Støvet« er svært enerverende.

Med en række banale og sprogligt uelegante tekster, der er pakket ind i et tidstypisk musikalsk miks af pop, rap og reggae, kan intentionerne være nok så gode. Resultatet er ingenlunde tilfredsstillende. Det er hverken alting eller ingenting – snarere en mellemvare.

Shaka Loveless
»Alting/Ingenting«

★★★☆☆☆
A:larm

Lyt til albummet her:

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.