Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

"Musik i Lejet" øger billetprisen 40 procent

Prisen for en partoutbillet til festivalen i Tisvildeleje bliver i 2018 væsentligt højere. Det skyldes et ønske om et stærkere musikprogram - og behov for mere sikkerhed.

Musik i Lejet i Tisvildeleje.
Musik i Lejet i Tisvildeleje.

Billetprisen for en partoutbillet til den tre dage lange festival »Musik i Lejet« stiger i 2018 fra 695 kroner i 2017 til 995 kroner i 2018. Det svarer til en prisstigning på 43 procent.

Årsagen til prisstigningen skal findes i øgede udgifter til sikkerhed - og et ønske om et stærkere musikprogram.

»Vi synes, vi har megagode bands, men vores ambition er at kunne præsentere to-tre internationale navne. Vi har været meget fokuseret på danske navne hidtil, og nu vil vi gerne have et par eller tre internationale navne, og de er bare dyre. Selv i forhold til de dyreste danske kunstnere, er det ofte en fordobling af prisen at få dem til landet,« siger Peter Maarbjerg, der er næstformand i Musik i Lejets bestyrelse.

Den populære festival, som næste år kan fejre 10 års jubilæum, har skabt et vindende koncept, der både kombinerer musikfestival og afslappet, nordsjællandsk strandstemning tre dage i juli måned i Tisvildeleje.

Udover ønsket om et musikprogram med flere internationale navne, har øget fokus på sikkerhed været med til at give billetprisen et nøk opad.

»Vi har en del ekstra omkostninger til sikkerhed og terrorsikring. Det har blandt andet været for at forhindre, at  lastbiler og andet kan køre ind, og det er dyrt at sætte op,« siger Peter Maarbjerg.

Musik i Lejet finder sted i Tisvildeleje fra 19-21. juli, og de 8.500 billetter til festivalen sættes til salg 1. december.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.