Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Legendarisk sangerinde fik brev fra radiostation: Vi synes, du har potentiale - send os en MP3

Sangerinden Annie Lennox har modtaget et brev, som mange musikere vil give deres højre arm for at få.

Annie Lennox.
Annie Lennox.

På Facebook har den legendariske sangerinde delt et billede af brevet, som hun har modtaget fra en Kylie, der står for at finde nye musiknavne til en radiostation i Los Angeles.

Læser man Kylies brev til Annie Lennox lader det til, at brevskriveren ikke er nogen ørn til at huske pophistoriens store kvindestemmer. For Kylie har hørt Annie Lennox' musik på nettet og vurderer i første omgang, at 'hun har potentiale'. Og vedkommende hjælper hellere end gerne til med at få flere radiostationer til at spille sangerindens numre. Marketing-delen kan Kylie også assistere med og skaffe finansiering til - hvis altså 'de høje herrer' tager godt imod sangene.

'Jeg kan virkelig lide, hvad jeg hører', fortsætter Kylie.

'Hvis du er interesseret, så send en Mp3 med din seneste single. Så sender jeg den videre til vores programredaktør Glenn og undersøger, om han er interesseret i at sende den i rotation,' lover Kylie samtidig.

Det står i løbet af skrivelsen mere og mere klart, at Kylie ikke ved, at 62-årige Annie Lennox er en kæmpestjerne. Lennox slog igennem med Dave Stewart i Eurythmics i 1983 med 'Sweet Dreams (Are Made Of This)'. Hun har siden været med til at definere lyden af 80'erne og lægger stemme til adskillige ikoniske hits som 'Here Comes the Rain Again' og 'When Tomorrow Comes'. Dertil skal i øvrigt lægges en lang solokarriere.

Annie Lennox har på sin Facebook-side delt et foto af brevet, og det har i skrivende stund fået mere end 20.000 personer fra hele verden til at synes godt om. Mange i kommentarfeltet er nærmest i chok over, at Kylie tilsyneladende ikke kender Annie Lennox. Næsten 7.000 har delt opslaget, der samtidig viser, at sangerinden tager Kylies brev med godt humør.

'Jeg tror, jeg har en chance,' lyder det spøgefuldt fra Annie Lennox på Facebook.

Se Annie Lennox' sjove opslag her:

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.