Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Mark Domino Kenly Tan

Lidt for hverdagskedelig

Mark Domino Kenly Tan eksperimenterede med en mere hverdagsagtig kollektion. Desværre var den ret kedelig.

Mark Domino Kenly Tan åbnede torsdagens showrække i formiddags i Normanns butik på Trianglen.
Mark Domino Kenly Tan åbnede torsdagens showrække i formiddags i Normanns butik på Trianglen.

Mark Domino Kenly Tan havde fornøjelsen af at åbne torsdagens showrække om formiddagen i Normanns butik på Trianglen, hvor gæsterne var bænket i et udvalg af mere eller mindre bløde stole i den gennemrenoverede og utroligt pæne butik.

Der summede af lige dele forventningsfuldhed  - Mark Tan er en af dansk modes mest interessante typer, der med sit moderne, men eksklusive festtøj laver tøj til en ny generation damer på bonede gulve – og utålmodighed (endnu en gang tog seatingen lang tid).

Desværre levede showet ikke op til forventningerne, for Mark Tan havde valgt at gå en ny vej ved at lave tøj, der var mere hverdagspræget og meget afdæmpet i farverne.

Første sæt mindede nærmest om en kinesisk soldat, i en uniform med brede skulderstropper og ditto bukser, en jakke med en kinesisk krave og stropper hen over brystet.

Der var ting, som var decideret uflatterende, som en »slå om«-nederdel over et par brede, rustfarvede bukser, hvilket fik modellen til at se bredrøvet ud (og ikke et ondt ord om brede røve, dem sidder nogle af os fremragende på), ligesom en beige uldtrøje under en kort jakke ikke var fiks.

Farverne understregede det ufestlige, de var meget afdæmpede, beige, brun, grålig, en anelse rustfarvet, lidt lys lilla og sort.

Der var få fine og smukke kjoler, inklusiv en lang sort silkekjole med smukke ærmer, som var elegant og stadig afslappet, men de var få.

Det er forståeligt, at Mark Tan ikke har lyst til at ende som ham, der kun laver festkjoler, og det er prisværdigt, at han vil udfordre sig selv og ikke gentage sig selv, men det virkede ikke som om, at dagens show var den rette vej at gå.

Det var dybest set ret kedeligt. Desværre.

Se kollektionen her:

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.