Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Forbered dig på sommerferiegarderobe (og undgå panikkøb i juli)

Det er nu,man skal begynde at forberede sig på sommeren, hvis man vil have den perfekte ferie. Eller i det mindste ikke skulle panikredde alt.

Verdens bedste bikini

Det ER absurd at tænke på badetøj i april måned, hvor der stadig er nattefrost, men ikke desto mindre skal man i gang, hvis man mangler. De gode ting bliver solgt hurtigt. Eres er helt utrolig dyrt, men jeg vil virkelig gerne anbefale det franske mærke alligevel, som jeg har købt et sæt af hver sæson de sidste par år, fordi Eres laver de perfekte bikinier, hvis man vil have en ensfarvet bikini uden alt for meget halløj, der kan holde i 100 år, sidder pænt og er en fornøjelse at have på. Der er mange modeller at vælge imellem, afsæt tid og find det perfekte sæt. Når det er overstået, behøver man ikke tænke på bikinier i årevis. Eres fås hos Anne Sax til priser fra ca. 750 for underdele og fra 1.150 kr. for overdele.

Gå ud i verden som en cirkusdirektør

Stine Goyas glimmerstøvler i lys rosa har været et kæmpe hit, og jeg har været utrolig fristet, men guldskoene med glimmer er et bedre køb, synes jeg. Pæn højde, pæn form, lukket i snuden, så man kan bruge dem med strømpebukser, indtil det bliver varmere og fornuftigt spændt fast om foden, så man både kan danse og cykle i dem. Og med helvedes meget glimmer drysset ud over, så man ligner en lykkelig cirkusdirektør. 1.800 kr. stinegoya.dk

En perfekt sommerkjole

Min sommeruniform er – i hvert fad i den perfekte verden og mine drømme – skjortekjoler i lyseblå og hvide striber, og kjolen her fra & Other Stories passer perfekt til min ide om sommer, inklusive stråhat, klipklappere og en bog. stories.com 645 kr.

Ting, der går op og ned

Høfeber. Mens alle andre går rundt og er forårsglade, hader manbare træerne. Og de andres gode humør.

Asparges.Kom nu nu nu nu.

Aperol Spritz. Den er stadig fotogen. Og dybest set ikke særlig velsmagende, men det første opvejer tilsyneladende det sidste.

Splittelse. Lyden af forårsfester i baggården. Bevidstheden om, at man burde rumme ungdommens leg. Og det blinde raseri over, at de larmer midt om natten. Så blev man hende.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.