Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Birgitte Nyborg ville købe det hele

Whiite viste en kollektion, der i ordets bogstaveligste forstand var brugbar. Uden at være kedelig og med fine detaljer.

Frederikke Hviid er damen bag Whiite, og var der nogen rimelighed til, blev hun hovedleverandør til Borgens Birgitte Nyborg, for den kollektion, hun viste i et parkeringshus på indre Østrebro, passede perfekt til den fiktive statsminister, der deler krop med Sisse Babett Knudsen.

Og dermed har man egentlig sagt både, hvad der er godt, og hvad der er knap så godt hos Whiite. For det gode er, at det er tøj, der kan bruges og som vil blive brugt, også af dem, der ikke er 17 år gamle og har brug for at være et omvandrende udråbstegn. Det dårlige er, at det ikke er tøj, der revolutionerer moden eller udfordrer den, der ser eller bruger det.

Anmeldelse af Edith og Ella:

Her var korte jakker, stramme bukser, små jakker, ganske meget strik, t-shirts, fine print af nøgne træer og grov strik. Grå, blå, sort, karrygul og med grønne glimt. En del læder, både som langærmede bluser, nederdele i skaktern, formentligt inspireret af stengulve i det Venedig, der var inspirationen bag kollektion og som jakker.

Kollektionens allerfineste detaljer var smukke skuldre på jakkerne, der var perfekt markerede og let buede uden at være overdrevne. Især rigtig fint sort og marineblåt sæt med jakke og bukser.

Også de strikkede ting, som kapper og hyggelige cardigans, fungerede godt og det, at mange af dem var længere bagpå en foran, var både virkeligt klædeligt og vil være rart, når Birgitte Nyborg og alle os andre skal bruge dem i efterårskulden (og på cykelture). En kort grå frakke med store pufærmer, fin krave og gode knapper bliver en af dem, man slider op.

Facebook: Mere mode og livsstil

At Frederikke Hviid også har en stor forkærlighed for det let slaskede og gerne viser kjoler, der hænger noget umotiveret løst på kroppen, lige som den afsluttende lange silkekjole måske blev lige afslappet nok, tilgiver man gerne, fordi resten var et godt og brugbart (hvilket her ikke er en sød måde at sige kedsommeligt, bare brugbart) tøj til kvinder, der skal andet end kun at se godt ud.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.