Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Anne Sofie Madsen bjergtog publikum

Anne Sofie Madsen er vanvittig dygtig og viser nu også, at hun arbejder med at gøre sit design (bare en anelse) mere kommercielt.

Copenhagen Fashion Week, torsdag d. 31. januar. Modeshow af Anne Sofie Madsen, på Rådhuset.
Copenhagen Fashion Week, torsdag d. 31. januar. Modeshow af Anne Sofie Madsen, på Rådhuset.

Der er ikke så meget at sige. Anne Sofie Madsen er virkelig virkelig dygtig, og det viste hun endnu en gang på Rådhuset torsdag eftermiddag.

Billedserie:

Efter de to seneste modeuger kunne hun nærmest kun skuffe, men det lykkedes hende at vise noget, der endnu en gang bjergtog publikum.

Hun fortsætter med at udforske sine urkvinder og amazoner, hvor hun lader mønstrene kravle over kroppen. Korte kjoler, chiffon og pels, men også masser af læder og denne gang også spænder i stål.

Farverne var hvid, grå og sort, og i forhold til sidst var der færre print og mere arbejden med strukturen i materialerne.

Facebook: Mere mode og livsstil

Sammen med frisør Søren Bach og Kopenhagen Fur, der efterhånden støtter halvdelen af de danske shows med materialer, havde hun skabt vanvittigt smukke pelse, hvor der var klippet ind i pelsen i hånden, så der skabtes mønstre og skarpe overgange. Det er gjort i hånden, så lad være med at spørge om prisen, med mindre du har arvet en sydafrikansk guldmine eller giftet dig med en kinesisk millionær.

Hvad der til gengæld virkede betaleligt - og var en interessant udvidelse af hendes univers - var uldne kjoler, hvor mønstrene var strikket ind, lige som hendes sweatshirts må være mulige at producere til et vist publikum, mens de stadig er interessante, foruroligende og fascinerende.

Jeg har sagt det før, jeg siger det gerne igen. Vi er heldige, så længe vi har hende i den københavnske modeuge. Hun gør os alle sammen lidt større.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.